Прочистване на черен дроб с капките Хепавитал и хранителен режим

Аз направих прочистване на черен дроб с капките Хепавитал. Паралелно с това спазвах и лек хранителен режим. Не беше нещо специално, някаква диета, или нещо подобно

прочистване на черен дроб

За прочистване на черен дроб е нужно да се ползва комбинирана терапия. Ако ще се ползват лекарства, трябва да има и билки. Защото, колкото и да помагат, лекарствата остават след себе си не особено полезни вещества. И тези вещества може да навредят на черния дроб.

Когато се прави прочистване на черен дроб с билки е добре да се направи и паралелен отказ на някои храни. По този начин се подпомага действието на билките. Така се постига и един по-добър резултат.

Аз ползвам капките Хепавитал от много дълго време. Ползвам ги вече няколко години. И трябва да кажа, че колкото повече време минава, толкова по-добре се чувствам, и толкова по-благотворно е тяхното действие. Освен това, искам да се знае, че не може да се очакват бързи резултати. Това са билки, все пак. Някои хора искат да употребят една-две опаковки, и чудото да стане. Не, това са билки. Тези билки имат нужда да се натрупат. Да има достатъчно количество от тях, за да почнат да действат. И най-вече – за да стане видимо тяхното действие.

Аз съм доволна от капките Хепавитал за прочистване на черен дроб. Ако и вие искате да постигнете добри резултати с тях, трябва да сте последователни и упорити.

Красимира Йорданова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On