С прочистване на черен дроб се пазите от тежки болести

Когато се прави прочистване на черен дроб това е добре за цялото тяло и за нашето здраве, но така също ни пази и от тежки заболявания

прочистване на черен дроб

С прочистване на черен дроб се пазите от тежки болести

Прочистване на черен дроб аз направих, защото имам хепатит С. Заразих се случайно, при трудова злополука. Най-гадното на тази болест е, че като кажа че съм болна от хепатит С и всички си мислят, че съм наркоманка.

Истината че, че може да се пипне хепатит С по всякакъв начин, не само ако си дрога. Но, веднъж хване ли – няма пускане. Трудно се лекува и трудно се живее с това заболяване. Ето зашо аз правя редовно прочистване на черен дроб – най-важни я за мен орган.

С прочистване на черен дроб си гарантирам не само по-добро здраве, но и по-дълъг живот. Освен прочистване на черен дроб с капките Хепавитал аз спазвам и много тежка диета. В смисъл – много съм дисциплинирана откъм ядене.

Това за мен е задължително, защото от това зависи здравето ми и живота. Другото, което искам да ви кажа е, че трябва да се преглеждате редовно. За прегледите съм абсолютно сериозна. Нищо не пречи да си пуснете едни изследвания и да сте спокойни и щастливи. Все пак става въпрос за вашето зндраве, нали?

Боряна Панчева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On