Сигурен начин за прочистване на черния дроб – капките Хепавитал!

Прочистване на черния дроб трябва да се прави поне два пъти в годината, а при желание и добра дисциплина – може и повече

proìstvane na cheren drob

Аз направих прочистване на черния дроб два пъти през тази година, като това е само началото, защото мисля да направя още два месеца, през които да има прочистване на моя черен дроб дроб. Ако имам воля, ще направя и още едно, за Коледа.

Това е втората година, през която правя детоксикация на черния дроб с капките Хепавитал. Миналата година направи три прочиствания, за по два месеца. Съжалявам само, че не успях да спазя нито веднъж задължителния тримесечен срок на прочистване на черния дроб с билковите капки Хепавитал. Някак за себе си установих, че и два месеца са ми достатъчни, през които да правя прочистване на черния дроб с този невероятно добър и ефикасен природен продукт.

Колкото до това защо започнах да правя прочистване на черния дроб, ще кажа само, че за мен това е най-доброто решение, което съм взимала някога, без да съм имала каквито и да е оплаквания или болести на черния дроб.

Трябва да кажа и още нещо заключение – капките Хепавитал са чудесен продукт не само за здравето на черния дроб, но и за поддържане на общото здраве изобщо. Само който ги е пробвал, той ще ме разбере. А който не е – да поправи веднага тази грешка.

Недялка Богданова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On