Има само една причина да направите прочистване на черния дроб с капките Хепавитал!

Прочистване на черния дроб с капките Хепавитал трябва да се направи поради една-единствена причина – грижа и подобряване на здравето

prochistvane na cherniya drob

Има само една причина да направите прочистване на черния дроб с капките Хепавитал!

Прочистване на черния дроб трябва да се направи както за да се улесни неговата работа, така и заради здравето на целия организъм. Аз се чувствам много добре след като започнах да правя прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Не съм имала сериозно заболяване на черния дроб. Само малко проблеми с жлъчката, но и те отшумяха, след второто прочистване, което направих.

Затова ще продължа да правя детоксикация на черния дроб и жлъчката с тези превъзходни билкови капки, които ми действат много добре. И не само защото успях да отслабна, благодарение на тях. Не е само това. Малко ми е трудно да ви го обясня, не заради друго, а защото всеки човек си е сам за себе си знае и усеща нещата. Всеки организъм си е различен. А и някои, който решат да ползват капките Хепавитал, могат да бъдат по-дисциплинирани от мен и да постигнат по-добри резултати.

Аз например не съм направила още второ прочистване. Нито пък съм спазвала някаква кой знае колко специална диета. И въпреки това успях да се почувствам добре. И мисля, че ще бъда още по-добре, ако успея да направя поне още едно тримесечно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Венета Петкова от Русе

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On