След прочистване на черния дроб: капките Хепавитал ме подмладиха

Прочистване на черния дроб направих с капките Хепавитал, които се оказаха едно чудесно средство за мен и за моето здраве и самочувствие

prochistvane-na-cheren-drob

След прочистване на черния дроб: капките Хепавитал ме подмладиха

Прочистване на черен дроб се прави два пъти в годината. Аз имам чудесни отзиви за едно такова прочистване. Започнах го преди 14 месеца. За това време съм направила две прочиствания на черния дроб с капките Хепавитал. За жена, която е в менопауза, тези капки са идеални.

Не може да си представите какво облекчение почувствах след като направих моето първо прочистване на черен дроб с капките Хепаитал. Чувствах се лека, като перце – буквално.

Аз сама започнах да правя прочистване на черния ми дроб с капките Хепавитал. Не са ми препоръчвани, даже не съм чела нищо в интернед. Попитах в аптеката едно младо момиче какво да ми предложи за черния дроб. То ми предложи няколко варианта. Аз избрах капките Хепавитал, защото хапчета под никаква форма не мога да гълтам лесно. И реших да не се тормозя с разни таблетки. Затова взех капките Хепавитал за прочистване на черен дроб, и не съжалявам. Много съм доволна от тяхното действие.

Слятам да продължавам с ползването на капките Хепавитал. За мен е хубаво това, че тези капки имат няколко аспекта на действие. Хем ми помагат за здравето, хем и да съм по-слаба. А като съм по-слаба изглеждам и по-млада.

Радка Стоянова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On