За прочистване на организма Хепавитал е идеалното начало

Прочистване на организма е сложно начинание. По-лесно е да се започне да се прави прочистване на отделни органи и системи

прочистване на организма

Прочистване на организма е и така сравнително дълъг процес. Може да продължи цяла година, но пък за сметка на това целогодишната грижа за здравето дава много добри резултати.

Който не е правил прочистване на организма досега може да започне като си прави отделни разтоварващи дни. През тези разтоварващи дни се пие само вода или други течности.

Аз много се радвам, че започнах прочистване на организма като направих детоксикация на черния дроб. Капките Хепавитал се справиха много добре. Аз си знаех, че имам първа степен стеатоза. Тази стеатоза я получих от лекарства, не от напълняване. Аз нямам проблеми с килограмите. Не съм имала никога, но пък друг проблем здравословен имам, който се мъча да реша, като правя прочистване на организма.

Капките Хепавитал ги пих така, както е препоръчително – три месеца. За това време хем си прочистих черния дроб, хем отслабнах малко, хем подготвих черния дроб да ми помогне за прочистването на другите органи. Важно е, когато се прави прочистване на организма да е наред черния дроб, защото през него минава преработката на всички хранителни вещества. Той е отговорен и за подаването на чиста кръв.

Минка Гергова от Пловдив на 52 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On