Прочистване с Хепавитал: в огледалото виждам онова, което винаги съм искала да бъда!

Започнах прочистване с Хепавитал след като и поредният препарат за отслабване ми причини повече вреди и разочарования, отколкото някакви ползи

prochistvane-s-hepavital

Прочистване с Хепавитал: в огледалото виждам онова, което винаги съм искала да бъда!

Прочистване с Хепавитал вече правя два пъти годишно. Така, откакто за първи път открих този толкова сполучлив препарат.

Защо казвам сполучлив? Ами защото капките Хепавитал направиха за мен онова, което никой друг препарат за отслабване не успя. И плюс това ми даде здрав черен дроб.

Искам да е ясно. Аз може да съм взимала хапчета за отслабване, но освен това съм правила и всичко друго както трябва. Но, по някаква непонятна за мен причина, не успявах да отслабна. Нормално, даже диетично хранене, движение, доколкото ми позволява времето – и нищо. Не че не съм отслабвала. Имало е малко движение, но не така, както е било написано на кутийките, или според моите очаквания. Просто не можех да има това, което имам сега, след прочистване с Хепавитал. Това е начина за отслабване, явно.

Колкото до другите ползи, които този продукт има, то те са безспорни. И за това две мнения няма. Черният дроб има нужда от помощ. И тази полза е не само заради малкото килограми. Това е много повече от едно отслабване. Това е двойна полза за здравето- веднъж за черния дроб и друг път за органите, които са зависими от неговата работа.

Любомира Топалова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On