След второто прочистване с капките Хепавитал се почувствах още по-добре

Искам да споделя с вас, че след второто прочистване с капките Хепавитал аз се почувствах още по-добре

прочистване с капките Хепавитал

След второто прочистване с капките Хепавитал се почувствах още по-добре

Направих прочистване с капките Хепавитал не защото имах някакво заболяване. Даже мога да кажа, че не си спомням скоро да съм боледувала от нещо сериозно. Като цяло се чувствах добре. Е, имах някое и друго излишно килце, но благодарение на този страхотен билков продукт се отървах и от това.

Най-голямата ми изненада беше в това, че след първото прочистване с капките Хепавитал аз се почувствах още по-добре. Не съм и очаквала, че ще се получи така. Имах чувството, че нещо е станало с тялото ми и съм като рестартирана. Съвсем различно изглеждах и още по-различно се чувствах. Затова съм решила сега да направя още едно прочистване с капките Хепавитал. Планувала съм го за около Коледата. И това означа, че ще го започна тези дни, за да може да продължи и след празниците. Така ще мога да махна от себе си всичко излишно, всяка шлака, всичко вредно. И кожата ми ще стане още по-гладка, а може би ще стана и още по-слаба. Но, основното е, че ще направя нещо добро за себе си. Затова искам да кажа на всички, които се колебаят да направят прочистване с капките Хепавитал, за да разберат, за да усетят и да се насладят на доборо здраве.

Катя Велчева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On