Прочистването на черния дроб е основна грижа за здравето

Прочистването на черния дроб трябва да се прави задължително поне три пъти в годината

prochistvane na cherniya drob
За по-добри резултати прочистването на черния дроб е добре се прави по три месеца. Тогава вече може и два пъти в годината да се прави. Аз избрах варианта да правя прочистването на черния дроб по-често, но за по-малко време. Това даде добри резултати при мен, защото аз имах омазняване на черния дроб, но не в толкова висока степен. За моя радост това омазняване го „хванаха“ още в начален стадии.

Когато стеатозата е в началото може да се контролира по-добре. На мен ми препоръчаха капките Хепавитал. Моя колежка е взела на мъжа Й, който имал хепатит, и решила да му ги дава, за да може да подпомогне работата на черния дроб. При хепатита е опасно да не се полагат грижи за черния дроб, защото той е много сериозно засегнат от това заболяване. Хубавото при този човек е било, че не е бил болен от хепатит С, а от вирусен хепатит, който е сравнително по-лесно да се овладее.

При мен прочистването на черния дроб с капките Хепавитал даде резултат още след втория курс. Поради тази причина препоръчвам капките Хепавитал на онези хора, които не само имат болести на черния дроб, или жлъчката, но и са достатъчно отговорни за своето здраве.

Боряна Желева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On