Нека прочистването на черния дроб и жлъчката започне СЕГА

Прочистването на черния дроб и жлъчката за мен започва сега. Но, това е второто прочистване, което правя с капките Хепавитал

прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб правя всяка година, по два пъти. Това прочистване на черния дроб, което правя сега, ми е третото с капките Хепавитал. Аз ги ползвам от началото на 2016-та година, или може би края на 2015-та – не съм сигурна много. И, за да не задълбавам в излишни глупости, нека кажа защо за мен е важно да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Аз преди съм пробвала и други методи. Пила съм хапчета, от които съм доволна, но лошото е, че те не могат да се взимат толкова често, колкото билките. Затова се спрях на капките Хепавитал. Помогнаха ми да се справя с проблем, който иска дългосрочно обгрижване.

В момента изследванията са ми добри. Стеатозата ми я няма, въпреки че има някакво остатъчно омазняване, което скоро ще изчистя. За това време, през което ползвах капките Хепавитал, отслабнах, подобри ми се тонуса и настроението, падна ми и кръвното. То, всички тези неща са свързани. Но, факт е, че нямаше да се случат, ако не бях започнала прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Ето защо, препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да подобри здравето на черния си дроб за по-дълго време.

Боряна Гергова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On