Прочистването на черния дроб оказва добро влияние на цялото здраве

Пише ви една ваша редовна клиентка, която започна да прави прочистването на черния дроб с капките Хепавитал

черния дроб

Прочистването на черния дроб оказва добро влияние на цялото здраве

Прочистването на черния дроб с капките Хепавитал аз започнах да го правя още преди една година, когато за първи път попаднах на този препарат. За да мога по-лесно да се избавя от омазняването на черния дроб аз трябваше да започна да взимам някакви билки. Така случайно попаднах на информация за капките Хепавитал, и започнах да ги взимам редовно.

За тази година, през която употребявам капките Хепавитал, аз съм направила 2 прочиствания по три месеца, според указанията за по-добро прочистване. Хубавото е, че мога да взимам от капките без да си губя времето да търся билки, да варя чайове и така нататък.

Колкото до действието на капките, аз мога да кажа само едно – прочистването на черния дроб с капките Хепавитал оказа влияние на целия ми организъм и значително подобри здравето ми. Имам още две останали дози, които мисля да ползвам в началото на есента, като тогава съм решила да ги комбинирам и с диета. Така ще отслабна още повече и ще се подготвя за празниците през зимата.

Колкото и да обяснявам как точно за ми подействали капките Хепавитал, едва ли ще ме разберете. Трябва да ги ползвате, за да споделите и вие след време добрите впечатления от този невероятен продукт.

Йорданка Попова от София на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On