За здравето на организма е важно прочистването на черния дроб

Прочистването на черния дроб е най-добре да се прави с капките Хепавитал

За здравето на организма е важно прочистването на черния дроб

За здравето на организма е важно прочистването на черния дроб

Прочистването на черния дроб ще помогне за прочистването на целия организъм. не заради друго, а защото е доста трудно и времеотнемащо да се направи прочистване на всеки орган по отделно. А така, когато се направи прочистването на черния дроб с капките Хепавитал, ще сте сигурни, че до всички органи и системи пристига пречистена кръв и добре обработени хранителни вещества, което до известна степен ще облекчи тяхната работа.

Голяма част от хората по света имат нездравословен начин на живот, който се отразява зле на черния дроб. И не след дълго черния дроб се разболява… В повечето случаи виновни за това сме самите ние, или по-скоро нашия начин на живот.

Кога се натоварва най-много черния дроб:

 • преяждане;
  редовна консумация на мазна и пикантна храна;
  отравяния, включително от употребата на алкохол;
  използването на готови храни, като салами и храна от заведения за бързо хранене;
  стрес ;
  преумора
  голямо физическо натоварване;
  употребата на наркотици и злоупотребата с лекарства.

Е, ако всичко това се ликвидира малко по малко, стъпка по стъпка, ако се приложи и едно пълно, тримесечно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, то бихме могли да кажем, че сме се отблагодарили подобаващо за добрата работа на черния дроб. Защото той наистина работи повече от съвестно дори и когато не е в цветущо здраве.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On