Проявих воля и се справих с чернодробното заболяване

Чернодробното заболяване, което ме измъчваше и мен, е мазен черен дроб

diskinezia-na-jlacnnite-patishta Омазняването на черния дроб е състояние, което може да се предвиди. Ясно е, че черния дроб е омазнен, дори и без да имаме симптоми. Ясно става най-вече за онези, които имат повечко килограми.

Аз възстанових здравето на черния си дроб най-вече след като започнах да отслабвам. За мен това беше нещо ново и хубаво. Цял живот съм била по-пълничка. Майка ми ми казваше да си хапвам, за да не се разболявам. Така си развалих хранителните навици. Превърнах се в чревоугодник. И това повреди здравето на черния ми дроб.

Преди година и нещо обаче, аз попаднах на информация за капките Хепавитал, която силно ме заинтригува. Така стигнах до номера, на който си поръчах от капките. Много ми е хубаво се! от една страна съм доволна, че сама си помогнах, а от друга съм доволна, че моя избор работи добре.

Капките Хепавитал са идеално средство за поддържане хем на добро тегло, хем на здравето на черния дроб. Много е важно да се направи пълно 3 месечно прочистване, след като да се започна някаква лека диета, или да се спазват някои класически принципи на здравословното хранене.

Аз сега съм в очакване на моето 3-то прочистване с капките Хепавитал, което смятам да направя след Коледа. призовавам ви и вас, които не знаете, че може да имате някакъв проблем, или пък просто искате да помогнете на здравето си, да си поръчате капките Хепавитал. Три месеца по-късно, и след като сте ги ползвали, ще осъзнаете какво добро сте си направили.

Христомира Паунова от Хасково

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On