Пазете чисти ръцете, за да са чисти дробовете!

Ръцете ни са в постоянен досег до какво ли не – кухненски прибори, клавиатури, екрани на телефона, копчета на асансьори, парапети, банкомати

ръцете

Миенето на ръцете правилно (или с помощта на препарат на алкохолна основа) е най-ефективното нещо, което можете да направите, за да се предпазите от редица инфекциозни заболявания. Такива заболявания биха могли да бъдат грип и обикновена настинка. Но биха могли и да са по-сериозни заболявания, като хепатит например. Сами разбирате, че от чистотата на ръцете наистина зависи нашето здраве. В случая засяга здравето на белите дробове и на черните дробове. Добрата хигиена не само ще ви помогне да сте здрави. Това ще помогне за предотвратяване на разпространението на инфекциозни болести.

Дори ако ръцете ви да изглеждат чисти, те могат да са пълни с микроби. Ръцете се сдобиват с микроорганизми по редица начини, които описахме малко по-горе.

Когато хората, които са болни кихат или кашлят. По този начин се разпространяват вирусите. Не е необходимо някой да ви кихне в лицето, за да се разболеете. Достатъчно е да се здрависате. И ако онзи срещу вас не си е измил ръцете, след като е кихал или кашлял, заразата е готова. Можете също да се разболеете, ако не си миете ръцете преди и след приготвяне на храна, след обработка на сурово месо, и след използване на тоалетната.

Затова, за да пазите дробовете здрави – поддържайте ръцете чисти!

 

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On