Редовно преяждане ме прати в болницата

Избягвах да мисля за здравето, докато не закъсах

преяжданеОбикновено така става, че се сещаме късно за някои неща. И аз така ядох, ядох, угаждах си, докато не закъсах сериозно и не ме приеха в болницата. Разминах се на косъм от операция на жлъчката и сега съм повече от внимателен, ама вече е малко късно.

На 43 години съм, по професия инженер. Работя за една чужда фирма в България. Плащат ми добре, имам нормално работно време, всичко ми е наред, но за мое съжаление сега, преди гледах само да си угаждам на корема и не мислех, че това може да ми създаде проблеми. Хората през уикендите ходят сред природата, правят излети и разни други полезни неща, а аз предпочитах да си остана у дома, да готвя разни пикантерии и така. Семейството ми много обича да готвя, но за разлика от мен, жена ми и двете ми дъщери са като манекенки. Така е защото се ограничават, а аз нямах спирка на яденето.

С жена ми много пъти сме се карали и разправяли, ама аз не исках да слушам. Сега, естествено, ми натяква постоянно, че е нямало да мина през целия болничен ад, ако съм я бил послушал. Може и така да е, но аз го разбрах едва след като го изпитах.

Капките Хепавитал бяха нейна идея и аз вече съм направил 4 прочиствания с тях. Изключително доволен съм, чувствам се по-добре от преди и съм амбициран да се ограничавам от яденето много повече от преди. С тези 4 прочиствания успях да сваля едни 7 килограма за 5 месега, като спазвах нормален ограничителен режим, който ми беше предписан от лекарите в болницата.

Затова човек трябва да внимава, когато трябва, а не да съжалява, когато стане късно.

Росен Димов от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On