Редовното преяждане повреди жлъчката ми

Човек не предполага колко вреди може да му причини редовното преяждане

преяждане Повечето хора си мислят, че всичко се свършва с наднормените килограми и това е. А колко ли са онези, които си мислят, че да си дебел е просто неприятно за окото? Аз със сигурност си мислех точно това – голяма работа, дебел съм, но съм ОК с това, весело ми е и какво толкова. Не бях един от онези дебелаци, които вървят и се тресат, но си бях закръглен. Сега не съм. Нито съм закръглен вече, нито съм дебел и почти не си споням какво е това преяждане.

Заради това, че обичах да си угаждам, аз имах проблеми с жлъчката. Не се стигна го махане на жлъчката, но ми вадиха камъни, което си гадно пак. Да стоиш в болница по какъвто и да е повод си е неприятно, но нека това да ми е за урок.

Аз правих прочистване с капките Хепавитал и съм доволен от тяхното действие. Имам намерение да продължа с тях, защото много добре ми се вписват в диетата, а и след като свърши дозата за прочистване, аз си направих изследвания и съм доволен от резултата.

Капките хепавитал са чудесен начин да си спестите не само проблемите с черния дроб и жлъчката, но и да вкарате в норма другите органи. Капките Хепавитал ми се отразиха по начин, по който нито един билков продукт не успя до този момент.

Николай Павлов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On