С диета и капките Хепавитал победих чернодробната стеатоза

Диагностицираха ме с чернодробна стеатоза преди повече от две години. В продължение на година ползвах капките Хепавитал и спазвах диета

чернодробна стеатоза

Заболяването чернодробна стеатоза е тихо заболяване. Развива се без кой знае колко изразени симптоми. При мен лошото се случи след като бях приета в болница с бъбречна криза. Овладяха я докторите, но направиха изследвания, от които стана ясно, че имам чернодробна стеатоза. Това състояние е много неприятно, защото при мен беше установено, че е в някаква висока степен.

За да се справя с новото заболяване аз преминах лечение, което не даде кой знае колко добри резултати. Затова потърсих консултация с диетолог, който ми назначи диета. Паралелно с диетата започнах да правя и прочистване на черния дроб.

За прочистването на черния дроб, както и да се справя с утихналата чернодробна стеатоза аз използвах капките Хепавитал. Много съм доволна от резултата, защото вече имам значително подобрение на резултатите, които станаха ясни след проведените лабораторни изследвания. Комбинацията от диета и билковите капки Хепавитал подобри състоянието ми и ми помогна да се почувствам по-добре. Изчезна умората, отслабнах, стабилизирах се и вече мога да кажа, че почти съм победила чернодробната стеатоза. За да запазя добрите резултати аз ще продължа да използвам капките Хепавитал и в бъдеще.

Калина Г. от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On