С добри впечатления съм от капките Хепавитал

Започнах прочистването на черния дроб с капките Хепавитал през септември миналата година

 

здрав черен дроб

Направих го с абсолютно превантивна цел. Чел съм много за онова, което се постига с прочистването, затова реших, че няма да е лошо да направя нещо такова за здравето си. Преди време един мой приятел се разболя много лошо, някаква сложна и непозната болест имаше на черния дроб и бая усложнения му даде. И, честно казано, аз като го видях на какво заприлича, реших да не губя време и да се захващам и да правя нещо за здравето. Не е лесно, казвам ви, той стана жълти и само кожа и кости. Напусна работа и почна да обикаля болниците. Аз не исках това да се случи и на мен.

С капките Хепавитал направих пречистване в рамките на две седмици. 14 дни бях само да сурови плодове и зеленчуци. Пиех и сокове. Не съм се ограничавал, но махнах сладко, газирано, хляб – само плодове и зеленчуци. След като приключи това направих едно стабилно и правилно захранване, а като се притеглих установих, че за двете седмици съм свалил 3 килограма. Може да не е кой знае какво, знам че има хора, който нон стоп си ядат плодове и зеленчуци и са нещо като вегетарианци, но аз допреди това съм си угаждал както намеря за добре, така че за мен си беше трудно.

Иначе, сега се старая, макар и да не се прочиствам, да не ям толкова много, колкото ядях преди. Малки порции, повече движение и ми е леко и свободно.

Мариян Георгиев от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On