С Хепавитал и правилно хранене победих хепатита

Правилно хранене и билковите капки Хепавитал се справям с хепатита

hepatita
Когато се започне правилно хранене, и когато има дисциплина и се избере правилно средство за прочистване на черния дроб, тогава може да се живее нормално с хепатит. Победа е силно казано, защото хепатита остава за цял живот, но се надявам като продължа да ползвам капките Хепавитал и да правя редовни прочиствания, да успея да се справя и да заздравя черния дроб.

Всичко, което ядем и пием, преминава през черния дроб. Черния дроб променя храната в акумулирана енергия и химикали, необходими за живота. Този важен орган прави достъпни хранителните вещества, така че тялото да може да ги използва, да изгради клетки и да даде енергия, необходима за поддържане нормалните функции на тялото.

Правилно хранене и нормален режим на живот са достатъчни, за да се гарантира една добра работа на черния дроб.

Лошото хранене понякога може да доведе до проблеми с черния дроб. Ако се приемат твърде много калории, ще натрупам килограми, черния дроб ще се омазни и ще възникнат усложнения.

Наднорменото тегло е свързана с натрупването на мазнини в черния дроб, наречено „чернодробна стеатоза.“ Когато е прекаран хепатит и се появи стеатоза, то тогава усложненията са много сериозни. Ето защо с правилно хранене и с капките Хепавитал може да се поддържа едно оптимално здраве на черния дроб.

Калоян Боев от Радомир

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On