С Хепавитал постигам трайно намаляване на килограмите и обиколките

За да постигна намаляване на килограмите и обиколките, взимах Хепавитал в продължение на три месеца. Това ме кара да се чувствам супер!

намаляване на килограмите

Намаляване на килограмите не може да се постигне само ако се прави едно или две неща. иска се цялостна концепция. И не на последно място – да се намери точен препарат за това.

Знам, че капките Хепавитал не са точно за отслабване. Знам, че те са предназначени за прочистване на черен дроб. Но, изглежда по този начин се постига и намаляване на килограмите. Щом се прочисти организма отвътре, той е готов да се освободи от ненужното по-лесно. И отслабването хем става сравнително лесно, хем е за по-дълго време, по-ефективно е и изобщо – аз съм супер доволна от капките Хепавитал.

Общо съм използвала пет опаковки от капките Хепавитал. Шестата я почнах, но не я довърших, защото ми се наложи да замина в чужбина и просто забравих да я взема. Сега замислям да направя ново прочистване с капките Хепавитал, този път за Коледа, или по-скоро – след Коледа. За мен е важно да се поддържам, защото моите излишни килограми са много. И понеже съм доволна от тях, ще продължа да ги ползвам ей така, когато се сетя, но ще гледам да е редовно.

Латинка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On