С Хепавитал постигнах отслабване с 14 килограма

С Хепавитал постигнах отслабване с 14 килограма. Това не е най-важното, в моя случай. Но, мен най-много ме радва новата фигура, която имам

отслабване

Когато говорим за отслабване, задължително трябва да споменем, че това не е просто козметичен дефект. По-слабото тяло е гаранция не само за по-здрав черен дроб, но и по-здрави стави. Особено, ако като мен, сте напълнели след като сте навършили 40-те.

Не знам какво стана. Просто, след като минах четвъртото десетилетие и започнах стремглаво да пълнея. А не съм нито в менопауза, нито нещо подобно. Имах направо вълчи апетит. Това се отрази зле не само на тялото ми. Аз заприличах на нещо, което не съм била преди. Просто не приличах на себе си.

Оказа се, че с натрупването на килограмите, съм натрупала и някоя и друга болест. Много неприятно. Наложи се отслабване, защото ми откриха мазен черен дроб, или иначе казано – стеатоза. Ужасно нещо! Просто лакомията ми ме беше разболяла.

С капките Хепавитал не само че пречистих добре черния дроб от всички мазни натрупвания, но успях и да отслабна. И то с цели 14 килограма за 4 месеца. Невероятен резултат! Не съм и предполагала, че може да се случи нещо такова. Сега се чувствам и изглеждам добре. Ходя на прегледи редовно. Пазя и нещо като диета, въпреки че най-вече внимавам какво ям. Просто се чувствам добре и исках да го споделя с вас.

Мима Попова от София на 43 години

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On