С капките Хепавитал дебелото черво отново функционира нормално

След прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, установих и че дебелото черво работи нормално. А преди това имах страхотен запек

Constipation

 

Дебелото черво е важен орган в човешкото тяло. Почти толкова важен, колкото важен е и черния дроб. Както и всички други органи. Но, когато става дума за отделителна система, добрата работа е особено значение. Защото, затлачи ли се организма, всички останали органи започват да работят не особено добре.

Аз направих прочистване на черния дроб по препоръка на една моя приятелка. Тя много се интересува за здравето и непрекъснато чете и се интересува.

Понеже от няколко години съм с излишни килограми, тя ми каза, че това няма как да не ми се е отразило и на работата на черния дроб. И аз по себе си виждах, че е така. Не можех да отслабна, каквото и да правех. И не свалях, макар и да се опитвах да спазвам някаква физическа активност. Ако сваля два килограма с много зор, то за отрицателно време ги наваксвах. Дори е имало случаи, в които съм качвала двойно, колкото съм свалила. Кошмар беше, дори не искам да си спомням за това време.

Сега, след прочистването с капките Хепавитал, което продължи около три месеца, мога да кажа, че освен черния дроб, и дебелото черво работи добре, защото изхождането е много по-редовно, отколкото преди.

Лилия Борисова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On