С капките Хепавитал подобрих стабилно здравето на черния дроб

Здравето на черния дроб подобрих след като направих един курс с капките Хепавитал. За целта, в продължение на три месеца аз взимах капките и спазвах лека диета

черния дроб

За да работи по-добре моя черен дроб започнах прочистване с капките Хепавитал. В случая аз помогнах и на жлъчката, защото капките Хепавитал са за прочистване на черен дроб и жлъчка.

Започнах да ползвам капките Хепавитал, защото ми откриха някакво омазняване на черния дроб, което не беше в много висока степен, но можеше да стане по-зле. За целта аз реших да се справя с този проблем само с натурални средства и малко самодисциплина.

Хубавото на капките Хепавитал е, че те оказват влияние върху работата на цялата храносмилателна система. Щом започнах да ги взимам, усетих че червата ми станаха по-редовни и се изпразваха както си му е реда – всеки ден. Преди това нещо се случваше на 3-4 дни, което беше голям проблем за мен. И ето че сега вече всичко работи нормално. И това при положение, че приключих с прочистването преди 2 месеца. Това означава, че аз от два месеца не взимам капките Хепавитал и черния дроб работи добре. Направих си и изследвания преди десетина дни – всичко е в норма. Много се радвам, че попаднах на капките Хепавитал и че направих прочистване на черния дроб и жлъчката с тях. Чувствам се наистина добре сега!

Николинка Стаменова от София на 46 години

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On