С капките Хепавитал постигнах слаба фигура и здраво тяло!

Капките Хепавитал ми помогнаха да сваля едни 14 килограм, които не можех да махна от години. И след прочистването на черния дроб това взе че се случи

Капките Хепавитал направиха за мен това, което нито един препарат за отслабване не успя да направи. Те ми помогнаха да отслабна в момент, в който аз се бях отказала да се занимавам с килограмите изобщо.

Какво беше моето учудване, когато разбрах, че започвам не само да си пречиствам черния дроб, но и да свалям килограми. Не бяха минали даже два месеца, откакто започнах прочистването на черния дроб с капките Хепавитал. И в един момент се усетих, че дрехите ми са започнали да ми стават по-широчки, от обикновено. И много се зарадвах. Защото за мен беше истинска изненада.

От много време се опитвам да отслабна. Не за друго, а защото на мен самата ми тежи. Но, ако сваля 5-6 килограма, след това пак ги качвах, даже и отгоре. Много калпава работа беше това мое отслабване. Но, сега, година и половина след като съм ползвала капките за първи път аз се чувствам много добре. Само две прочиствания съм направила за това време, и сега започнах третото, но резултатът е идеален. И, защото съм доволна, ще продължа да ползвам капките Хепавитал.

Красимира Тотева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On