С капките Хепавитал се освободих от голяма тежест

Знам, че малко двуяко звучи, но аз наистина се освободих от голяма тежест, благодарение на капките Хепавитал

дроб

С капките Хепавитал се освободих от голяма тежест

Ползвах ги преди време, за да си направя прочистване на черния дроб и жлъчката. Аз ги взех точно с тази цел, като не се надявах да се справя с истинския проблем, който имах. Моят здравословен проблем беше свързан с един почти хроничен запек, подут корем, без да имам болки или нещо подобно, отпадналост и лоша кожа. Лицето ми беше станало все едно съм изпушила една кутия цигари, а кожата ми беше като сива хартия, с жълтеникави оттенъци. Много зле изглеждах, и зле се чувствах. Затова реших да си направя прочистване на черния дроб, даже малко прибързано го реших, но сега виждам, че не е било напразно.

Капките Хепавитал буквално ме отпушиха. Благодарение на тях стомахът ми вече не е толкова стегнат, ходя редовно до тоалетна, чувствам се добре, коремът ми вече не е толкова издут и лицето ми не е подпухнало. За три месеца редовна употреба на капките Хепавитал аз успях да се преобразя и да се почувствам истински освежена. Затова ще продължа да употребявам капките Хепавитал. Малко ще направя почивка сега, и след това пак ще започна. Уверих се сама, че силата на природата е безгранична.

Веселка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On