С капките Хепавитал си спестих много нерви и разочарования

Аз ползвам капките Хепавитал за прочистване на черния дроб и жлъчката

цялостно прочистване Искам да кажа, че откакто започнах да ги ползвам редовно, аз си спестих много проблеми, много нерви, много безпокойство, което беше свързано главно с това, че имах много издут корем, запечен стомах, все ми беше гадно на устата и все имах една умора, която не успях да изчистя съвсем. Ходила съм на лекар, давали са ми някакви хапчета, минавало е за ден-два-три и после пак същото.

Когато започнах да ползвам капките Хепавитал аз започнах да се интересувам и от прочистването на организма като цяло, започнах да се съобразявам с онова, което ям, кога си лягам, какво правя и така нататък. Всичката тази дисциплина, както и това, че взимах капките Хепавитал в продължение на 5 месеца се отрази чудесно на моето здраве. Сега съм спряла за малка почивка, но като свърши този месец и пак ще продължа. Радвам се много, че откакто започнах да спазвам този мой режим аз се промених и външно, и вътрешно. Коремът ми вече не е така издут, не чувствам онова напрежение и умора, което чувствах преди.

Капките Хепавитал свършиха чудесна работа, и аз много се радвам, че започнах този курс на прочистване не само на черния дроб, но и на цялото тяло.

Сийка Хубенова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On