С три дози от капките Хепавитал си дарих здраве и ведрина

Само с три дози от капките Хепавитал аз си дарих здраве и ведрина. казвам това в смисъл, че такъв прилив на енергия не съм усещала одавна

капките Хепавитал

Капките Хепавитал ползвам за първи път. Искам почти веднага след препоръчителното прочистване да си кажа мнението, защото съм много доволна от тези природно-естествени капки.

Започнах употребата на капките Хепавитал преди 5 месеца. Взимах ги в продължение на три месеца. От два месеца вече не спирам да се чувствам добре, изпълнена със сила и да усещам една особена ведрина в себе си.

За мен е много важно да запазя това усещане. Затова със сигурност ще направя още едно-две прочиствания с капките Хепавитал.

Аз започнах да ползвам билковите капки, защото имах някаква степен на омазняване на черния дроб. Даже степента си беше порядъчно висока, защото известно време взимах лекарства. Честно да си кажа – нямам представа от цифри и така нататък, такива неща не помня. По-важно, че успях да се оправя. Сега, след лечението и след като направих прочистване с капките Хепавитал наистина се чувствам много добре.

Моето омазняване не знам от какво беше причинено. Не съм някоя ящна, не съм дебела, не пия алкохол. Лекарите казват, че било от лекарствата за настинката, дето съм ги пиела, ама и това не знам дали е така. Факт е, че имах омазняване. Факт е и че сега това омазняване не е чак толкова голямо. И това подобрение се дължи и на капките Хепавитал.

Люба Николова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On