Само билките ми дават онова, от което се нуждае моето здраве!

Билките са нещо, с което се занимавам много отдавна

Билките са нещо, с което се занимавам много отдавна

Билките са нещо, с което се занимавам много отдавна

Обичам да чета материали за здравето, статии и разни други такива неща, да разговарям с хора, които събират и използват билки. Преди време имах сериозен кожен проблем, който реших, благодарение на билките. Тогава разбрах колко е важно човек да полага постоянни грижи за здравето си. Аз съм изпитала на гърба си една грешна диагноза и погрешно лечение, изписано от лекар. Знам, че стават грешки и че няма безгрешни хора, но в този сучай аз много си изпатих. Затова сега или взимам мерки предварително, или ползвам второ мнение. От всичко, което ми сее случило през моя почти 40 – годишен живот аз разбрах, че човек трябва да прави превенция, да има профилактика и да се ползват лечебните свойства на билките.

Каките Хепавитал ги ползвам с удоволствие вече втора година и съм много доволна от действието им. Изпила съм общо 5 опаковки за двете години. Задължително ги ползвам по време на постите и след големите празници, като Коледа и Великден, за да се прочистя от онова, което се е наслоило в мен по време на почти непрестанното ядене и пиене. За тези пости няма да ги ползвам, защото скоро приключих едно прочистване. Но след празниците задължително ще си поръчам пак.

Иванка Нанева

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On