Скачане с въже ще ви помогне да отслабнете бързо

Искате ли да отслабнете бързо и качествено, и без много усилия? Практикувайте скачане с въже всеки ден по 10-на минути

скачане с въже

Ако търсите тренировка за цялото тяло, която отнема само няколко минути, то въжето е най-добрият ви приятел. Упражненията с въже включват участието на всички мускули, но в същото време те са леки и не отнемат много време. Това бе доказано при ново проучване, съобщава сайтът Индия днес.

След шест седмици наблюдение се оказа, че 10-минутните тренировки с въже веднъж на ден са по-ефективни от джогинг за 30 минути. Участниците в експеримента значително подобриха здравословното състояние на сърдечно-съдовата система. Според изследователите действието скачане с въже е по-полезно от гребането и плуването. Най-обикновено скачане с въже ви позволява да изгаряте повече калории. при това просто действие се включва участието на всички мускули. Освен това, не е скъпо и не изисква кой знае колко специална екипировка. Практически, може да скачате на въже почти навсякъде, стига да не решите да го правите в апартамента, в който живеете.

По-рано учените са открили, че смехът може да изгори толкова калории, колкото бързото ходене. Дори сдържаният смях дава прилично натоварване и тонус на мускулите.Това, все пак са около 10 калории, изгорени на час. Въпреки това, гледането на комедии все още не може да замести посещението до фитнес залата.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On