След преболедуван хепатит – прочистване с капките Хепавитал

Аз боледувах от хепатит преди една година и три месеца

хепатит

Малко след това започнах да правя прочистване с капките Хепавитал. Искам да кажа две неща. първо – много съм доволен от резултата. и второ – моля да не се бърка хепатита само с онзи хепатити, от който боледуват хората, които злоупотребяват с алкохол, или други, които обичат да си дупчат тялото и да си правят татуировки.

Аз предполагам, но не мога да бъда сигурен откъде хванах хепатит. Бях на зъболекар в Турция. Така се случи, не че специално съм ходил да ми лекуват зъбите там. Имах болка, оток, проблеми и се наложи да ползвам услугите на някакъв зъболекар в едно забутано градче, чието има дори не помня. За мен тази екскурзия се оказа фатална, или просто малшанс, въпреки че много добре си прекарахме. предполагам, че и самия зъболекар едва ли е искал да ми се случи нещо такова, защото беше много внимателен и добре се справи с проблема. А може и да не е от зъболекаря, може да е от водата… Знам ли. Знам само, че се разболях от хепатит малко след като се върнах от Турция.

Препоръчвам на всеки, който е карал хепатит да прави прочистване с капките Хепавитал, не за друго, а защото тази болест е коварна. Трябва да се подпомага черния дроб, за да работи добре.

Г. Витанов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On