След прочистване с капките Хепавитал съм по-слаба с 13 килограма

Направих прочистване с капките Хепавитал и взех че отслабнах с 13 килограма. Моят проблем не беше чак толкова отслабването, колкото прочистването

прочистване с капките Хепавитал

След прочистване с капките Хепавитал съм по-слаба с 13 килограма

Аз не съм правила досега прочистване с капките Хепавитал за три месеца. Не съм правила изобщо никакви такива процедури. И диета не съм пазила, така както другите хора спазват разни диети. Аз просто ядях, ходех на работа, връщах се у дома, работех си мойта домакинската работа, и това беше.

В един момент обаче се оказа, че съм позакъсала със здравето. Ами, време беше. Това си помислих първия път, като разбрах че нещо с мен не е наред. То не може да съм на 47 години и да не съм положила грам някаква грижа за това здраве, и то да е наред. Все нещо се разваля, все нещо има нужда от ремонт. Или пък от нещо друго.

Оказа се, че не всичко е толкова зле, колкото изглеждаше. Да, бях позакъсала със здравето, но с малко усилия нещата ще бъдат добре. Ще се справя, така си казах тогава. И взех, че се справих, колкото и да не ми се вярваше. Докато правех прочистване с капките Хепавитал отслабнах с 13 килограма. Направо не мога да повярвам още. Сега не знам какво друго да кажа. Имам още много работа по възстановяването на моето здраве, но се надявам да се справя. И да съм все така дисциплинирана.

Минка Христева

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On