След втората опаковка Хевпавитал забелязах добрия ефект

Аз започнах да взимам капките Хепавитал, защото имах мазен черен дроб

kapki Мазния черен дроб беше следствие от това, че обичах да си похапвам. Много прекалявах, понякога. И все мазничко обичах. Първо ми стана лошо след един банкет, който имахме. Там се случи така, че и ядене имаше, и пиене. И получих жлъчна криза. Излязох от болницата, но само седмица някъде устисках да се храня по препоръката на лекарите. След това започнах пак по старому. Това не беше добре. След време разбрах защо.

Наложи се да прекарам още известно време в болница. След като излязох, и след като разбрах, че работата е сериозна, аз реших да се променя. Казах на жена ми, че ставам вегетарианец и започнах да се храня както ми беше казано. Освен това взех и капките Хепавитал. Хубавото беше, че забелязах добрите резултати още след втората опаковка. Освен това, резултатите от изследванията също потвърдиха ползата от всичко, което бях започнал да правя.

Сега съм малко по-слаб отпреди. Казвам малко, защото имам още за сваляне. Ще продължавам да взимам капките Хепавитал, ще продължавам да се храня разумно, като се надявам до края на годината да съм хем по-слаб, хем по-здрав.

Марин Христов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On