Смъкнах всичко излишно с капките Хепавитал

Прочистването на черния дроб не смъкна килограмите ми чак толкова много, колкото ме освободи от натрупаните шлаки

черен дроб

Доста време водех неразумен живот. Ядях когато мога и каквото мога, не спортувах, работех много и предимно спях през почивните дни. Станах толкова дебела, колкото никога не съм била. За осем месеца качих 7 килограма и тежах 73 килограма, вместо 66. Добре, че съм по-висока и не ми личат толкова, а и след употребата на капките Хепавитал част от онова, което ми тежеше си замина. Сега съм 71 килограма, но за сметка на това изглеждам доста по-тънка отпреди.

Лошото при мен е, че заседналия живот, който водех, ми причини по-големи вреди от няколко килограма в повече. Костите ме болят понякога, трудно се движа. Сега малко по малко се оправям, но онова, което бях направо беше плашещо. Радвам се, че открих капките Хепавитал, и че мога да компенсирам с тях всичко, което съм пропуснала. Може би трябва да отслабна още малко, за да започна интензивно да спортувам. Когато движението ми стане повече, тогава вече не само ще вляза във форма, но ще успея и да помогна на здравето си. Искрено съжалявам, че бях толкова безотговорна към здравето си.

Капките Хепавитал ще продължавам да ги пия, защото само така ще успея да запазя постигнатото. Не мога и не искам повече да се връщам към онова, което съм била. Няма да е добре за мен самата, особено сега, когато вече се чувствам толкова по-добре.

Христина Илиева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On