Специален набор от продукти ще ви позволи да отслабнете, докато спите

Искате да отслабнете? Направете го, докато спите. И ако мислите, че това е невъзможно, диетолозите обясняват как точно може да се случи


Известно е, че яденето на тежка храна преди да заспим е вредно. Но също така да се отправим към спалнята с празен стомах не се препоръчва, напомнят лекарите. Събуждайки се с усещане за тежък глад, човек рискува да изяде повече, отколкото му е необходимо, за да се насити. И това представлява истинска заплаха за повишаване на теглото. Според английското издание Дейли мейл диетолозите са идентифицирали продукти, които са препоръчителни за прием предимно вечер.

Това са продукти, които не натоварват тежко храносмилателната система, включително протеини и няколко сложни въглехидрати. Например, експертите съветват да се обърне внимание на японската супа мисо или на всички макаронени изделия от соя. Това е почти изцяло протеинова храна, която бавно се се асимилира от организма. Освен това, се гарантира, че гладът няма да се върне дълго време.

Тофу, репички и скариди са идеални за вечеря. Енергийните разходи на организма за тяхното храносмилане надвишават калоричната стойност. Това ви позволява буквално да отслабнете отвътре навън. Подобен ефект предизвикват кокошите яйца със салата от маруля или други зеленчуци. Също така, диетолозите съветват, че може да се яде през нощта, както и по всяко време на деня нискомаслено кисело мляко, кефир, сирене, краставици, тиквички, зеле.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On