Ще бъда по-здрава тази зима!

Направих лятно прочистване с капките Хепавитал, сега привършвам и втората опаковка от есенното прочистване

здрава през зиматаОсвен това, за първа година постя, не по религиозни причини, а по-скоро по здравословни. Мога да кажа, че се чувствам много добре, много ми е свободно и хубаво. Не съм имала някакви заболявания. Тук чета, че повечето хора са започнали да пият капките Хепавитал след като са били болни от нещо. При мен не е имало подобен проблем. Аз започнах прочистването по-скоро да направя стомаха си по-редовен и да се освободя от токсините, отколкото от това, че съм имала някакви болести. Аз така или иначе всяка зима си карам разни настинки и грипове, но се надявам сега с това прочистване да ми се разминат сополивите седмици.

За билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка мога да кажа, че съм изключително доволна от тях. Много са ми удобни, защото аз пътувам по работа, търговски представител съм, пия ги където сваря и в обши линии малко завиших дозата в началото, което не е лошо, даже напротив.

Споделила съм с всичките си приятели с какво съм се прочистила, защото повечето от тях ме питат коя е причината да изглеждам така добре. Надявам се да продължа да се чувства по този страхотен начин. Чакам с нетърпение пролетта, за да комбинирам тогава прочистването с капките Хепавитал с житния режим.

Ася от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On