Ще ликвидирам натрупаното по празниците с капките Хепавитал

Преди около една година имах много голям проблем с килограмите, които реших с помощта на капките Хепавитал

хепавитал

Ще ликвидирам натрупаното по празниците с капките Хепавитал

Проблемът с килограмите не беше физически, а по-скоро здравословен. Трябваше да отслабна и да стопя мазните натрупвания, които имах в черния дроб. Освен това и кръвните ми изследвания не бяха съвсем в норма. Всичко това се отрази на общото ми здраве и на външния ми вид. Бях повехнала, бях обезсилена, бях направо като старица. Няма да ви обяснявам как всичко това се отрази и на начина, по който се чувствах. Все едно е да изминете набързо две-три десетилетия… Ужасно усещане за жена, честно ви казвам.

И поради тази причина аз реших и започнах прочистване на черния дроб. Прочистването го направих с капките Хепавитал и останах много доволна от резултата, а и джипито ми каза, че всичко в изследванията ми върви към подобрение.

Затова сега ще проведа още едно прочистване, с което се надявам да не остане и следа от прегрешенията ми по време на празниците. Аз, откакто пия капките Хепавитал, гледам да не се отдавам много на ядене и на пиене. И това също ми се отрази на здравето – тонизирах се, освежих се, почувствах се по-добре.

Гергана Колева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On