Ще продължа да взимам капките Хепавитал и след като оздравея

Аз имам чернодробно заболяване, което продължавам да лекувам

hepavital Искам да кажа на хората, които не са много наясно, че чернодробното заболяване е доживот. Аз си мислех, че след като изляза от болницата, и всичко ще приключи, но не е точно така. Когато в продължение на дълги години съм увреждал къде волно, къде неволно този орган, сега ще трябва сравнително дълго време още да се грижа за неговото здраве. Затова споделям с вас, че ще взимам капките Хепавитал дори и след като оздравея. Въпреки не много радостните прогнози на лекарите, аз се надявам това нещо да се случи. Може и да не е скоро – важното е да се случи.

Знам, че когато човек е последователен и упорит, то нещата ще се случат. Освен това, аз съм много доволен от капките Хепавитал. Въпреки че беше минало време, те подобриха състоянието ми, което беше отчетено и на изследванията, както и на прегледите, които направих. Освен това аз пазя и диета. Даже започнах и да спортувам, а преди все се оправдавах, че не мога да намеря време. Затова сега се чувствам доста по-добре, отколкото преди да вляза в болница, което беше преди около 3 години.

Надявам се моята информация да помогне на колкото се може повече хора.

Кирил Коцев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On