Ще се появили скоро четвърта кръвна група?

Днес преживяваме поредния пространствен преход, който е започнал през 1992 г. и достигна апогея си през 2012 г., както предсказва календарът на майте


Но те не отчитат четвъртото измерение – безкрайната космическа възможност за самоорганизация на пространството, времето и генома. Означава ли това, че скоро ще се появят хора с V кръвна група?

Всъщност не. Днес само се увеличават хората с IV кръвна група, които обединяват практически качествата на носителите на I, II, III кръвна група. Това е поколение от индивиди с нов геном, отлична интуиция, високи екстра-сензорни способности, необикновени лидерски качества. Но им предстои да изминат дълъг път, за да изработят необходимия имунитет – своето пространство на любов, като „братята си по кръв“ от останалите групи.

Но Вселената не стои на едно място и активно работи над усъвършенстването на геномите и „производството“ на хора на новото време. Доказателство за това са децата индиго. Те започват да се раждат масово от края на 70-те години на XX в.

Определението „индиго“ им дава д-р Нанси АнТапе, която изучаване човешката аура. Това е съвършено нов геном, базиран на предишните, но от висш порядък. Той притежава огромно знание, високо развит интелект и други духовни качества на духовно същество, изпълняващо своята мисия на нашата панета. Хората индиго идват на смяна на хората от всички кръвни групи, като техни по-съвършени модели, формирани от пространството на любовта на предишните геноми.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On