Стеатоза се лекува и с билковите капки Хепавитал

Стеатоза, или известна още и като мазен черен дроб се лекува без проблем с билковите капки Хепавитал, малко движение и лека диета

steatoza

Стеатоза може да има почти всеки от вас. Може би само отделни хора не биха могли да се оплачат от това толкова разпространено заболяване. От стеатоза може да боледуват дори вегетарианците, както и онези, които уж живеят здравословно. Това е така, защото както казах още в началото – всеки може да има стеатоза.

Има и неалкохолно омазняване, както и алкохолно омазняване на черния дроб. Така че може да имате мазен черен дроб и без да злоупотребявате с алкохола. Достатъчно е просто да пиете някое лекарство… Затова ви казвам, че това е проблем, който не бива да бъде пренебрегван.

Ако някой ме беше предупредил навреме аз може би щях да направя нещо по въпроса, така че да не стигна до това положение.

Сега имам доста висока степен на омазняване на черния дроб. Правя първото си прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, и искрено се надявам те да ми помогнат така, както са помогнали на много хора досега. Надявам се също така да успея да се нормализирам за сравнително кратко време. Все пак вярвам в билките, както и в онова, което вече съм започнала да правя за моето здраве.

Надежда Карагьозова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On