Ползвам капките Хепавитал при стеатоза

Имам стеатоза на черния дроб, която ми откриха преди няколко месеца, и която се е получила в следствие на злоупотреба с храна и алкохол

стеатоза

Ползвам капките Хепавитал при стеатоза

Имам стеатоза на черния дроб заради злоупотреба с храна и алкохол. Аз имам проблеми с алкохола от много дълго време. Сега се мъча да откажа алкохола, да се храня добре и здравословно и да се справя с тази стеатоза. Моето заболяване е в тежко състояние, защото много дълго време съм пропуснал да се лекувам. На 46 години съм, работя като заварчик и съм разведен.

Започнах да пия като се разведох. Това беше преди 12 години. Сега вече не употребявам толкова алкохол, колкото преди. За мен е важно да съм добре, защото скоро ще стана дядо и искам да се радвам на внуците.

Капките Хепавитал ми ги препоръча сестра ми. Сега започвам да взимам второто шишенце. Мисля, че ако продължавам така да съм стриктен по отношение на храненето и на ограничаването на алкохола, ще успея да се справя с тази стеатоза. Лекарката ми каза, че ако се овладее навреме, няма опасност да се влоши.

Доволен съм от постигнатото до тук, но то се случва заради моята добра дисциплина сега.

Мисля, че трябва да продължавам още доста време да съм стриктен към здравето си, и тогава нещата за мен може и да се оправят.

Минко Борисов от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On