Стеатоза на черния дроб се повлиява добре от прочистването с капките Хепавитал

Стеатоза на черния дроб е заболяване, което се случва когато излишната мазнина се натрупва вътре чернодробните клетки

steatozata
Това означава, че нормалната, здравословна чернодробна тъкан бива частично заменена с мастна тъкан. Мазнината започва да нахлува в черния дроб, постепенно се получава и инфилтриране на здравите чернодробни области, и с течение на времето здравата чернодробна тъкан става все по-малко и по-малко. Затлъстелия черен дроб е с жълто мазен външен вид и често е уголемен и подут с мазнина.

Тази мастна инфилтрация забавя метаболизма на мастните депа на тялото, което означава, че черният дроб изгаря мазнините по-малко ефективно, в резултат се увеличава теглото и има неспособност за отслабване. Въпреки това някои хора могат да имат затлъстяване на черния дроб, без да са с наднормено тегло.

Когато се започне едно навременно прочистване на черния дроб, може да се постигнат добри резултати при лечението на стеатоза на черния дроб. И тук трябва да напомним, че капките Хепавитал са най-добрия продукт за детоксикация на жлъчката, и на черния дроб, както и за превенция на още няколко чернодробни заболявания. Редовното прочистване с капките Хепавитал ще ви направи не само по-здрави, но и по-слаби, силни и работоспособни.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On