Стеатоза от преяждане изчистих с капките Хепавитал

Стреатоза от преяждане получих. Дълго време нехаех за това, с което се хранех и така напълнях, че не можех да се понасям. Сега съм по-добре

стреатоза от преяждане

Стеатоза от преяждане изчистих с капките Хепавитал

Стеатоза от преяждане изчистих с капките Хепавитал. Омазняването на черния дроб не беше в много висока степен, и поради тази причина всичко приключи за около 6-7 месеца. През това време активно употребявах капките Хепавитал. Не съм правила почивка. Взимам ги вече седми месец. За това време успях да отслабна с около 13 килограма.

Това за мен е много голям успех. Чувствам се добре. По-спокойна съм, защото по едно време доста се бях притеснила. Онова, което си причиних от преяждането, никой не може да ми го причини. Сама се вкарах в това положение. Радвам се и че сама успях да се справя.

По-леко ми е вече, има дрехи, от старите, които вече ми стават. при стеатоза от преяждане няма кой знае какви видими симптоми и не се усеща заболяването. онова, което е видимо са само килограмите, сланините около корема и талията. И не на последно място – храненето е много важно, не само при стеатоза, а и за самия черен дроб.

Не си причинявайте това, което аз си причиних. Мислете малко повече за здравето си, а не само за удоволствието от храната.

Силвия Пеева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On