Благодарение на Хепавитал – свалям килограми и качвам самочувствие

Да свалям килограми съм пробвала сигурно поне 100 пъти по 100 различни начина. И нито един път не помислих за здравето. С Хепавитал беше различно

свалям килограми

Източник на изображението – pixabay.com

Винаги съм искала да свалям килограми. То, едва ли има някой, който да не иска това. И не на последно място – винаги съм го правила по погрешния начин. Сега си казвам, че е трябвало повече да чета, да се интересувам как стават нещата, а не да слушам кой какво хапче пробвал. И да правя диети, които са не просто измислени, ами направи недействителни.

За мен най-трудното беше да осъзная, че се отслабва бавно. Видяла съм и съм преживяла много бързи резултати – никаква файда няма от тях. Сега, благодарение на капките Хепавитал аз свалям бавно, но не качвам. Или както много умно каза една моя позната – свалям килограми и качвам самочувствие.

Капките Хепавитал са си мое откритие, защото аз започнах да ги ползвам след като попаднах случайно на вашата страница. Това беше по времето, когато бях решила да се образовам, за да отслабвам, а не просто да свалям килограми, които после двойно да качвам.

На този етап съм доволна от капките Хепавитал. Ще продължа да ги ползвам, за да се почувствам още по-добре. А това неизбежно идва с всеки един излишен килограм, от който мога да се освободя.

Йорданка Симова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On