Светлината помага и при чернодробни заболявания

Нашето тяло постоянно се чувства необходимостта от топлина и слънчева светлина

светлина

Светлината помага и при чернодробни заболявания

Липсата на светлина в определени периоди от време може да доведе до сериозни нарушения в организма, които се изразяват в умора, летаргия и сънливост, намаляване на работоспособността. Но най-важното е, че психоемоционалните нарушения, придружени от намаляване на имунитета, чести настинки и обостряне на хронични заболявания стават чест гост, ако няма достатъчно светлина. Ето защо сега е момента да прекарваме колкото може повече време на светло. Това ще помогне за обмяната на веществата и за нормалната работа на черния дроб.

Малко хора знаят, че светлината има лечебни свойства. Светлинната терапия е ефективна за превенция и лечение на различни заболявания, за лечение на болка от различен произход, подпомага бързото заздравяване на рани, предпазва от настинки и дарява здраве на организма. За да се запази здравето и красотата е достатъчно, за да се прилага слънчева или светлотерапия всяка сутрин и вечер в продължение на 40 минути.Светлинната терапия помага дори когато са налице заболявания и симптоми като безсъние, умора, стрес, мазен черен дроб.

Жените ще се възползват от светлинна терапия в ежедневната грижа за кожата. Разбира се, днес има много козметични продукти, предназначени за опазване и поддържане на красотата. В същото време, клетките на кожата могат да поемат само част от активните съставки. Светлинната терапия повишава активността на клетките и подобрява кръвообращението. Това означава, че витамини, кислород и други необходими съставки за козметични продукти ще бъдат доставени в клетките много по-бързо. С редовното и премерено излагане на слънце кожата ще изглежда по-здрава, ще се подобри цвета, текстурата и бръчките ще се изгладят.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On