Отново имам тънка талия, благодарение на капките Хепавитал

Тънка талия имам отново, благодарение на капките Хепавитал, които ми помогнаха да се справя с омазняването на черния дроб

tanka-taliya

Отново имам тънка талия, благодарение на капките Хепавитал

Тънка талия е малко условно казано, но в крайна сметка изглеждам добре. Много по-добре, отколкото преди една година. За това време почти не съм спирала с прочистването на черния дроб. Започнах да прочиствам черния дроб, не толкова да имам тънка талия, а за да се справя с омазняването, което беше причина и за разплутия корем, който имах. За едно отрицателно време успях да се мобилизирам. Идея си нямате колко важно е да се започне с една грижа за здравето. Точно това стана причина и да отслабна. А преди съм правила много опити, и то все неуспешни.

Сега се чувствам по-добре. И моята лекарка е доволна от факта, че успях да сваля килограми и почти да ликвидирам омазняването на черния дроб. Иначе, колкото и невероятно да звучи, килограми за тая година не съм свалила кой знае колко. Но на сантиметри съм добре. Явно такова е действието на капките Хепавитал. Явно с тяхна помощ имам не само по-тънка талия, но и по-добро здраве.

Сега мисля да почина малко. Мисля да карам само на диета и да започна ново прочистване на черния дроб след празниците. Тогава ще имам нужда. Препоръчвам и на вас да направите една профилактика с капките Хепавитал и да се освободите от всичко ненужно, което ви тежи и ви разболява.

Мария Йорданова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On