След тежък хепатит прочиствайте черния дроб с капките Хепавитал

Аз изкарах тежък хепатит, който лекувах известно време в болница и след това продължих лечението у дома

jlachkata
Заболяването хепатит се лекува цял живот. Преди съм чувал да го казват хора, които са боледували от хепатит, но съм си казвал „какво толкова – болест като болест“. Това нещо се усеща и се разбира едва когато болестта почука на врата ми. Тежък хепатит, заради който трябваше да прекарам една година да се възстановявам, после още шест месеца да правя прочистване с капките Хепавитал, и едва тогава да се почувствам по-добре. Това е равносметката от времето, което прекарах като болен от хепатит. И то тук става въпрос за сравнително леката версия на болестта, не за хепатит С или нещо друго. Тежък хепатит, от който се разболях чрез вирус, или известен още и като вирусен хепатит.

Онова, което със сигурност мога да кажа до този момент е факта, че капките Хепавитал много ми помогнаха. Може би ми помогнаха два пъти, защото прочистиха черния дроб, прочистиха и жлъчката, прочистиха ме и от лекарствата, които взимах. Защото колкото и да са необходими лекарствата при лечението на хепатит, те също причиняват някакви вреди.

Недялко Георгиев от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On