Прочистих черния дроб с капките Хепавитал след тежко боледуване

Тежко боледуване беше причина за мен да започна лечение с антибиотици и други по-силни лекарства, което не се отрази много добре на организма ми

tejko boleduvane

Тежко боледуване ме накара да започна прочистване с капките Хепавитал. Откриха ми затлъстяване на черния дроб, което не е свързано с храната или с алкохол. То се нарича неалкохолно омазняване на черния дроб. Аз взимах доста сериозни антибиотици и други лекарства, заради това тежко боледуване. Малко преди Великден се разболях от пневмония. Заради това ми бяха изписани антибиотици. Аз преди да отида на лекар взимах малко повече, отколкото е необходимо и допустимо, парацетамол. Това е направо смърт за черния дроб.

Дано всеки, който прочете моята история за прочистване с капките Хепавитал, да разбере, че безразборното взимане на лекарства не трябва да се случва. Сега всеки може да отиде в аптеката и да си купи какво ли не. Представете си само ако всеки път, когато отивахме в аптеката за антибиотик, или нещо подобно, си купувахме билка. Има много билки, които могат да заместят хапчетата. И ако заболяването се лекува навреме, няма да е необходимо да се взимат антибиотици, или разни други сериозни лекарства.

Прочистването с капките Хепавитал премина добре. Доволен съм от резултатите и смятам да ги ползвам пак, дори и да не ми се налага да взимам сериозни лекарства заради тежко заболяване, а просто така, за да се погрижа за здравето си.

Красимир Попов от София на 41 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On