Тофу и соево мляко се определят като ​​най-добрите продукти за жените

За жените и особено за възрастните хора е изключително важно да приемат соя по време на диетата или да се включи соята в здравословното хранене


Соята е приятел на жените, казват експертите. Когато редовно приемат соя жените на възраст укрепват костите и подобряват метаболизма си, съобщава „News Mail.RU“ във връзка с откриването на университета в Мисури.

Учените направиха заключенията си въз основа на експерименти с плъхове. Те взели гризачи с намалена физическа активност и сила на костите. Животните се разделят на две групи. В първата, яйчниците са били отстранени (менопаузата е била предизвикана нарочно), във втората група яйчниците са били запазени. В същото време редица животни във всяка група бяха хранени предимно със соя, други – с царевица.

Оказа се, че костите на гризачите, нахранени със соя, са засилени и метаболизмът е ускорен. И наличието или липсата на яйчници тук не играеше никаква роля. Не са наблюдавани положителни промени когато е имало прием на царевица.

Според учените жените на всяка възраст могат да подобрят здравето на костите си и да ускорят метаболизма чрез активна консумация на соя. Това може да бъде тофу или соево мляко.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On