Тонизирана и отслабнала съм след прочистване с капките Хепавитал

Прочистване с капките Хепавитал направих, защото имах нужда да направя нещо, за да се отърва от всичко излишно, което съм натрупала

prochistvane na cherniya drob

Прочистване с капките Хепавитал направих след като стана ясно, че благодарение на моята приятелка, която ми сподели впечатленията си от този продукт. За мен беше важно, че капките Хепавитал ще се справят с мазния черен дроб, който си причиних заради лакомията. Много ядях напоследък, и това нямаше как да не ми се отрази. Наднормените килограми ми донесоха не само мазен черен дроб, но и високо кръвно и затруднено ходене. И всичко това, защото не се хранех правилно.Излишно е да уточнявам, че след като направих прочистване с капките Хепавитал аз започнах да спазвам един по-щадящ режим. Много мога да обяснявам за това не само как се чувствах тогава и сега, ами и изобщо за действието на капките Хепавитал. По-важно е, че лошото за мен е минало.

Успях да отслабна, да нормализирам кръвното, да се освободя от всичко излишно, да се почувствам по-свежа, тонизирана, изпълнена с енергия – все едно бях на 20 години.

Всеки трябва да направи поне едно пробно прочистване с капките Хепавитал, за да се увери в доброто действие на този продукт, и да види колко добре ще се почувства.

Камелия Тотева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On