Това са упражненията, когато пазите диета, но не отслабвате

Мускулът е гадно нещо. Не стига, че веднага се отпуска при спиране на тренировките, но и бързо привиква към упражненията


Когато зациклите и ефект от усилията ви липсва, трябват спешни мерки с промяна в програмата.

1. За корема и бедра. Седнете на пода, отпуснете са назад и се подпрете на лакти. Сгънете крака в коленете и кръстосайте глезените. Стегнете корема. Без да променяте положението на корпуса, повдигнете краката, докато бедрата застанат перпендикулярно на пода. Задръжте така за 2-3 секунди и се върнете в изходно положение, но без да докосвате пода. Направете 2 серии по 15-20 повторения, като почивате 20 секунди между тях.

2. За бедрата и ръцете. Застанете на колене и се подпрете на опънати ръце. Отпуснете се странично върху дясното бедро. Повдигнете левия крак, сгънат в коляното.

Сгънете лакти, докато гърдите ви докоснат пода. Едновременно с това опънете левия крак назад с ходило напред, а не нагоре. Върнете се в изходно положение. Повторете 15-20 пъти първо с единия, а след това и с другия крак.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On